Vrata na pohon motýlích křídel
By in

Vrata na pohon motýlích křídel

Předlouhý seznam úkolů, sepsaný v roce 2021 krátce po našem nastěhování do nedokončeného domu, se během posledního roku pomalu, ale zato systematicky zkracoval, až na něm zbyla poslední velká položka – trojdílná garážová vrata. Jak ideový návrh, tak design i výroba (vyjma nátěru a motýlí výzdoby) proběhly cele v režii Vr., protože místní firmy se zase jednou předvedly jako neschopné a přitom (s prominutím) nenažrané. 

Vr. měl původně přání, abych mu na vrata namalovala Ferrari v životní velikosti, ale to bych zcela jistě nezvládla 🤔. Moje alternativy byly tráva (ale ta tady neroste) a kaktusy (těch máme plnou zahradu)… a tak nakonec padla volba na motýle 🤣.

Včera, 29. ledna 2024 jsme vrata slavnostně usadili na kolejnice a garáž se všemi poklady je tudíž pod uzavřením.

Pro jednoho skvělá zpráva však může být pro druhého naopak špatná – např. pro kočky, které v poslední době v naší garáži v noci vesele dováděly na kapotě Camara. 

A TÍMTO DNEM TAKÉ POVAŽUJEME STAVBU NAŠEHO DOMU NA LANZAROTE, VČETNĚ GARÁŽE, TERASY, VENKOVNÍ KUCHYNĚ,  OKRASNÝCH ZÍDEK A ZÁHONŮ ZA DEFINITIVNĚ DOKONČENOU. HURÁÁÁ!!!   💪👏💃 P.S.: Období stavby skončilo a nastává nikdy nekončící období údržby…